Arbëri

Fotot e fotoreporterit të ndjerë Yannis Behrakis gjatë luftës në Kosovë [+18]

Foto: Reuters
 

Yannis Behrakis, një nga fotografët më të dekoruar dhe më të dashur të Reuters-it, ka vdekur pas një luftë të gjatë me kancerin.

Ai ishte 58 vjeç.