Arbëri

Rifillojnë punimet në tunelin e Mitrovicës

Rifillojnë punimet në tunelin e Mitrovicës

Ministria e Infrastrukturës dhe Transportit njofton se të martën (05.03.2019), kanë rifilluar punimet në sanimin e tunelit të Mitrovicës në rrugën nacionale N2 dhe ato do të përfundojnë për 20 ditë, bëhet e ditur përmes një komunikate për media.

MIT mirëkupton shqetësimet e banorëve të Mitrovicës për shkak të zgjatjes së punimeve në këtë tunel.