Arbëri

Haley: Kosova meriton anëtarësim të plotë në Kombet e Bashkuara

 

Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në OKB, Nikki Haley, në fjalimin e saj në OKB, ka thënë se Evropa është kontinent i fuqishëm, me demokraci dhe ekonomi të fortë.

Duke folur për Kosovën, ajo tha se ky vend duhet bërë më shumë për forcimin e qeverisjes e zbatimin e ligjit. Por, tha se Kosova meriton anëtarësim të plotë në Kombet e Bashkuara.