Arbëri

Imeri: Lista Serbe kërkon kohën e Millosheviqit por kryetari i Kllokotit duhet t’i përmbahet ligjeve të Kosovës

Imeri: Lista Serbe kërkon kohën e Millosheviqit por kryetari i Kllokotit duhet t’i përmbahet ligjeve të Kosovës
 

Milaim Imeri, kryetar i Iniciativës Qytetare për Kllokotin, që është pjesë e koalicionit në qeverisjen e Kllokotit.

“Lista Serbe po kërkon si në kohën e Millosheviqit se kush po shkruan Republika e Kosovës të dënohet. Disa “patriotë” serbë vetëm për publik flasin, e këtyre të Listës Serbe po t’ia kërkoni letërnjoftimet, pasaportat, librezat e automjeteve, pagat, të gjitha i kanë nga Republika e Kosovës dhe me Simbole të Republikës së Kosovës”, ka thënë ai për Koha Ditore.