Arbëri

Gjeloshaj premton se në Tuz do të frymohet shqip

Gjeloshaj premton se në Tuz do të frymohet shqip
 

Bartësi i listës së koalicionit shqiptar “Forumi Shqiptar” nga partia Alternativa Shqiptare, Nik Gjeloshaj, tha se komuna e Tuzit aktualisht është në gjendje jo të mirë për shkak të moszhvillimit ekonomik dhe lënies së saj pas dore për një kohë të gjatë.

Ai për KosovaPress ka folur për prioritetet si kryetar i ri i komunës së Tuzit pas fitores së koalicionit “Forumi Shqiptar” në zgjedhjet lokale.