Arbëri

Haradinaj: Kjo është një fitore e shqiptarëve

Ish-kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, ka thënë se refuzimi i kërkesës për ekstradimin e tij në Serbi, është fitore e shqiptarëve.

Pas lirimit nga Gjykata e Apelit në Colmar të Francës, Haradinaj ka thënë se do të shkojë në Strasburg për të marrë pasaportën dhe të niset për në Kosovë.