Arbëri

GAP krahason pagat e gjyqtarëve kosovarë me ato rajonit

GAP krahason pagat e gjyqtarëve kosovarë me ato rajonit
 

Instituti GAP ka publikuar infografikat mbi pagat e gjyqtarëve në Kosovë, duke i krahasuar me ato te kolegëve të tyre në rajon me Ligjin e ri për pagat.

GAP gjithashtu pyet se a siguron Ligji për pagat në sektorin publik paga të krahasueshme me rajon për gjyqtarë si dhe efikasitet në luftën ndaj korrupsionit?