Arbëri

Instituti GAP tregon si krahasohen pagat e gjyqtarëve kosovarë me të rajonit me Ligjin e ri

Foto: Koha / ilustrim
 

Përmes një postimi në Facebook, Instituti GAP ka publikuar infografikat mbi pagat e gjyqtarëve në Kosovë dhe si ato krahasohen me kolegët e tyre në rajon me Ligjin për pagat.

GAP pyet se a siguron Ligji për pagat në sektorin publik paga të krahasueshme me rajon për gjyqtarë si dhe efikasitet në luftën ndaj korrupsionit?