Arbëri

Pse Serbia po do që “zgjidhja me Kosovën” të bëhet gjatë kohës së Trumpit

Pse Serbia po do që “zgjidhja me Kosovën” të bëhet gjatë kohës së Trumpit
 

Politikanë nga Serbia po e shfaqin haptas dëshirën e vet që kontestin me Kosovën, ose ajo që ata e quajnë “çështje e pazgjidhur e Kosovës”, të rregullohet gjatë administratës së presidenti aktual amerikan Donald Trump, transmeton Koha,net.

Sipas gazetës “blic” të Beogradit, edhe pse nuk dihet se kush do t’i dalë përballë Trumpit në zgjedhjet e vitit 2020, ndërrimi i administratës dhe ardhja e demokratëve në Shtëpinë e Bardhë, gjithsesi se do të ndikonte në zhvillimet në rajonin e Ballkanit Perëndimor.