Arbëri

Dokumentet që nuk e kufizojnë Thaçin shqyrtohen këtë javë në Kuvend

Foto: Driton Paçarada / Koha Ditore
 

Dokumentet e dialogut, për të cilat opozita thotë se në mënyrë indirekte legjitimojnë negociatat e presidentit Thaçi për territorin e vendit, do të dalin në shqyrtim këtë javë.

Është kjo Platforma për dialogun mbi marrëveshjen përfundimtare, gjithëpërfshirëse dhe ligjërisht të detyrueshme, si dhe shqyrtimi i dytë i Projektligjit për detyrat, përgjegjësitë dhe kompetencat e Delegacionit shtetëror në dialog me Serbinë, shkruan sot “Koha Ditore”.