Arbëri

“Pasaportat shqiptare të ‘vjedhura’ në Greqi, në duart e ISIS dhe mafies”

“Pasaportat shqiptare të ‘vjedhura’ në Greqi, në duart e ISIS dhe mafies”

Një skandal i vërtetë ka prekur Ministrinë e Jashtme shqiptare pas publikimit të lajmit se 100 pasaporta të shtetit tonë janë transportuar me autobus drejt Greqisë.

Pasaportat e reja të përgatitura nga kompania koncesionare Aleat, ishin futur në çanta, me të cilat zakonisht transportojmë rroba dhe pa asnjë shoqërues të ministrisë, ishin dërguar me linjën e autobusëve Tiranë-Athinë, përcjell tch.