Arbëri

Prokuroria jep sqarime për lirimin nga paraburgimi të të dyshuarit për vrasjen e Ivanoviqit

 

Dragisha Markoviq, njëri prej dyshuarve si i përfshirë në rastin e vrasjes së politikanit serb Oliver Ivanoviq, është liruar nga paraburgimi.

Një gjë të tillë e ka konfirmuar zëdhënësja e Gjykatës Themelore të Prishtinës, Mirlinda Gashi, dhe, sipas saj, ka qenë prokuroria ajo që ka kërkuar zëvendësimin e paraburgimit me masën e arrestit shtëpiak dhe me paraqitje në polici për të dyshuarin Markoviq, raporton KTV.