Arbëri

AVONET: MASHT-i punëson militantë të Nismës

 

Rrjeti i OJQ-ve AVONET ka bërë një hulumtim dhe si rezultat i kësaj ka identifikuar se rekrutimi në Ministrinë e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë është bërë në baza politike dhe familjare.

Pothuajse komplet në këto punësime janë persona të cilët janë pranuar dalin të jenë pjesë e strukturave të partisë Nisma Socialdemokrate, parti e cila udhëheq me këtë ministri, transmeton Koha.net.