Arbëri

Kosova ka bërë një punë të madhe në menaxhimin e migrimit

Kosova ka bërë një punë të madhe në menaxhimin e migrimit

Ministria e Punëve të Brendshme të Kosovës gjatë një konference ka përmbyllur Projektin e binjakëzimit të Bashkimit Evropian “Fuqizimi i institucioneve të Kosovës në menaxhimin efektiv të migrimit”.

Më këtë rast, ministri i Punëve të Brendshme, Ekrem Mustafa vlerësoi lartë kontributin e dhënë nga Bashkimin Evropian dhe shtetet zbatuese të këtij projekti.