Arbëri

Fjalimi i Veselit për Pavarësinë e Kosovës, “Të qëndrojmë të bashkuar përballë Serbisë”

Fjalimi i Veselit për Pavarësinë e Kosovës, “Të qëndrojmë të bashkuar përballë Serbisë”

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, në fjalimin e tij në seancën solemne për shënimin e 11 vjetorin e pavarësisë së Kosovës, tha se shteti i Kosovës është histori e suksesit por edhe e sfidave.

Ai tha se të gjithë përfaqësuesit e institucioneve, kanë për detyrë ta ruajnë Republikën e Kosovës dhe ta bëjmë vend të begatë për qytetarët, për të rinjtë, për punëtorët, minatorët, mjekët, arsimtarët, policët, ushtarët, shërbyesit civilë, për secilin që e ndjen Kosovën atdheun e tij.