Arbëri

Polonia konfirmon përkrahjen për Kosovën në procesin e liberalizimit të vizave

 

Ministrja e Integrimit Evropian, Dhurata Hoxha, është pritur në takim nga zëvendësministri në Ministrinë e Punëve të Jashtme të Polonisë, Szymon Szynkowski vel Sek, nga i cili kërkoi përkrahje për procesin integrues dhe votimin për liberalizim në mbledhjen e Këshillit të Ministrave, bëhet e ditur përmes një komunikate për media.

Hoxha, ka theksuar se Kosova ka përmbushur të gjitha kushtet e parapara për liberalizim, duke shfaqur brengën e qytetarëve të Kosovës rreth vonesave të paarsyeshme për lëvizjen e lirë.