Arbëri

Kosova e Kroacia diskutojnë për bashkëpunim në fushën e forenzikës

Kosova e Kroacia diskutojnë për bashkëpunim në fushën e forenzikës

Ministri i Punëve të Brendshme, Ekrem Mustafa, priti sot në një takim njoftues ambasadoren e Kroacisë në Kosovë, Maria Kapitanoviq, bëhet e ditur përmes një komunikate për media.

Mustafa e njoftoi ambasadoren Kapitanoviq për prioritet e ministrisë në ngritjen dhe avancimin e mëtejmë të institucioneve të sigurisë në Kosovë.