Arbëri

Masat parandaluese për më shumë siguri në përdorimin e internetit nga të rinjtë

Masat parandaluese për më shumë siguri në përdorimin e internetit nga të rinjtë

Në pjesën qendrore të emisionit “Express” të KTV-së kemi folur për të rinjtë dhe sigurinë e tyre në internet.

Cilat masat preventive duhet ndërmarrë për më shumë siguri në përdorimin e internetit nga të rinjtë?