Arbëri

Përdhunuesit në burg! - Protestë para stacionit të Policisë në Prishtinë kundër përdhunimit ndaj grave e vajzave

Përdhunuesit në burg! - Protestë para stacionit të Policisë në Prishtinë kundër përdhunimit ndaj grave e vajzave

Iniciativa e të Rinjve për të Drejtat e Njeriut në Kosovë, sot do të protestojë para Policisë së Kosovës pas raportimeve për përdhunime ndaj grave e vajzave.

Protesta mbahet pas raportimeve për keqtrajtim seksual të një të miture nga një mësimdhënës dhe një zyrtar policor në Drenas.