Arbëri

Rukiqi thotë se Kosova ka fuqi punëtore por jo të certifikuar

Rukiqi thotë se Kosova ka fuqi punëtore por jo të certifikuar
 

Berat Rukiqi, kryetar i Odës Ekonomike të Kosovës, në emisionin “Rubikon” të KTV-së, ka thënë se në Kosovë ka fuqi punëtore, por shumica e tyre nuk janë të certifikuar.

Duke përmendur fillimin e ndërtimit të termocentralit Kosova e Re, Rukiqi ka thënë se kompanisë ndërtimore do t’i duhen punëtorë të certifikuar sipas standardeve evropiane dhe sipas tij, punëtorë të tillë nuk ka shumë në Kosovë.