Arbëri

Perëndimi kundër debatit për Kosovën në Këshillin e Sigurimit

Foto: GettyImages
 

Vendet perëndimore po vazhdojnë të kundërshtojnë futjen në rend të ditës situatën në Kosovë në mbledhjen e Këshillit të Sigurimit të Kombeve të Bashkuara që pritet të mbahet më 7 shkurt, transmeton Koha.net.

Siç njofton agjencia serbe e lajmeve tanjug, SHBA -ja, Britania e Madhe, Gjermania dhe Polonia kanë qenë fuqimisht kundër idesë që në rend dite të futet edhe raporti i tremujor i Sekretarit të Përgjithshëm të KB-së për situatën në Kosovë.