Arbëri

Vjet në QKUK u paraqitën rreth 1500 raste me kancer

Vjet në QKUK u paraqitën rreth 1500 raste me kancer

Shoqata e Onkologëve të Kosovës dhe Klinika e Onkologjisë organizuan një aktivitet me rastin e Ditës Botërore të Kancerit.

Në Kosovë, në vitin 2018 janë paraqitur rreth 1500 raste të reja me kancer në Klinikën e Onkologjisë në QKUK.