Arbëri

Qeveria merr masa ndaj zyrtarit që porositi me tender mallra serbe, i zëvendëson me vendore

“Sempre” në vend të “Plazmave”, ka vendosur Agjencia Qendrore e Prokurimit, në tenderin milionësh, shpallur për nevoja të disa institucioneve në vend.

Por, qeveria nuk ka lënë që ky rast të kalojë me përmirësimet e bëra dhe ka iniciuar procedura disiplinore ndaj drejtorit të këtij institucioni, Behxhet Rrukiqi.