Arbëri

Ligji për dialogun, i panevojshëm e që ndërhyn në punën e Kuvendit

Ligji për dialogun, i panevojshëm e që ndërhyn në punën e Kuvendit

Ligji për dialogun, ishte njëri nga pesë kushtet e Partisë Social Demokrate, për të votuar për Buxhetin. Mirëpo një gjë e tillë, që nga fillimi nuk ka gjetur përkrahjen e opozitës.

E edhe pse Ligji për dialogun është votuar në lexim të parë, VV thotë se do ta dërgojë në Kushtetuese këtë ligj, për të cilën po pajtohen edhe njohës të aktualitetit dhe të kushtetutës.