Arbëri

Skandal i Prokurorisë së Specializuar, lejoi hyrjen e zyrtarit politik gjatë intervistimit të Lushtakut

 

Mesi i janarit i gjeti në Hagë ish-komandantë të UÇK-së, për të nisur zyrtarisht ballafaqimin me Dhomat e Specializuara dhe të Prokurorit të Specializuar.

Por, përderisa Rrustem Mustafa ishte vetëm me avokatët e tij, dy ditë më vonë, në të njëjtën veturë me Sami Lushtakun dhe ekipin e tij mbrojtjes, ishte edhe shefi i Zyrës për Mbrojtjen e të Akuzuarve nga Specialja, Driton Lajçi, raporton KTV.