Arbëri

Mustafa bën apel që të mbrohet sektori i OJQ-ve nga keqpërdorimi për interesa private

Mustafa bën apel që të mbrohet sektori i OJQ-ve nga keqpërdorimi për interesa private
 

Profesori i ekonomisë, Muhamet Mustafa, përmes një postimi në Facebook u bënë thirrje deputetëve të Kuvendit të Kosovës që të mos votojnë amandamentet 30 dhe 31 të Projektligjit për OJQ-të.

Gjithashtu, ai bën apel që të mbrohet sektori i OJQ-ve nga keqpërdorimet për interesa private dhe arbitrarizmi, transmeton Koha.net.