Arbëri

Scott: Duhet ditur ku janë kufijtë e Serbisë dhe ku ata të Kosovës

Foto: REL
 

Kufijtë mes Serbisë dhe Kosovës që për SHBA-në janë dy shtete sovrane, duhet të jenë të qartë dhe do të duhej të ishin pjesë e marrëveshjes gjithëpërfshirëse ndërmjet dy vendeve.

Kështu ka thënë ambasadori i SHBA-së në Serbi, Kyle Scott për TV Prva, transmeton Koha.net.