Arbëri

Rama bisedon me këshilltarin e Trumpit, temë kyçe çështja Kosovë-Serbi

Rama bisedon me këshilltarin e Trumpit, temë kyçe çështja Kosovë-Serbi
 

Gjatë seancës së sotme parlamentare në Kuvendin e Shqipërisë, debati midis kryeministrit Edi Rama dhe Sali Berishës nxori në pah edhe faktin se kryeministri ishte duke pritur një telefonatë zyrtare nga Amerika.

Në interpretimin e Berishës, në këtë telefonatë Ramës do t’i komunikohej fundi i qeverisë së tij për shkak edhe të skandalit të “ABI Bank” për të cilën ai tha se drejtohet nga Linda Rama, bashkëshortja e shefit të qeverisë.