Arbëri

Veseli e përqesh LDK-në për qëndrimin ndaj dialogut, thotë se Hoti është bërë yll i opozitës

 

Në kohën kur presioni amerikan dhe evropian për heqjen e taksës është shtuar, e këtë e ka pranuar edhe vetë kryeministri Ramush Haradinaj, të njëjtën nuk e thotë edhe kryeparlamentari Kadri Veseli.

Pas mbledhjes së parë të kryesisë për këtë sesion, Veseli tha se Amerika asnjëherë nuk ka kërkuar heqjen e taksës, por ka kërkuar që t’i jepet mundësi dialogut.