Arbëri

Veriu i Kosovës i mbuluar me flamuj rusë dhe foto të Putinit

Veriu i Kosovës i mbuluar me flamuj rusë dhe foto të Putinit
 

Me rastin e vizitës së sotme të presidentit të Rusisë, Vladimir Putin, në Beograd, sot veriu i Kosovës ka gdhirë me flamuj rusë dhe foto të Putinit dhe parulla si “Shpëtimtari” dhe ne jemi vëllezër” , transmeton Koha.net.

Me këtë stolisje, përcjellin medie nga Beogradi, serbët në veri i falënderohen Rusisë për përkrahjen që ajo ia jep Serbisë.