Arbëri

Rumania thotë se s’kanë presione nga jashtë që të njohin pavarësinë e Kosovës

Rumania thotë se s’kanë presione nga jashtë që të njohin pavarësinë e Kosovës
 

Nuk ka presione të jashtme ndaj Rumanisë që të njohë pavarësinë e Kosovës.

Kështu ka deklaruar ambasadorja rumune në Serbi, Oana Cristina Popa, në një bisedë për agjencinë serbe të lajmeve “Tanjug”, duke shtuar se qëndrimi i shtetit të saj ndaj pavarësisë së Kosovës është i bazuar në parime dhe në të drejtën ndërkombëtare.