Arbëri

Meta për dekretimin e Ramës si ministër i Jashtëm: Përgjigje të qartë, pa dashuri, brenda afateve kushtetuese

Meta për dekretimin e Ramës si ministër i Jashtëm: Përgjigje të qartë, pa dashuri, brenda afateve kushtetuese
 

Presidenti Ilir Meta përsëriti këtë të martë se në lidhje me propozimin e kryeministrit Edi Rama për t'u vendosur në krye të Ministrisë së Europës dhe Punët e Jashtme, do t'i duhet kohë e mjaftueshme, brenda afateve kushtetuese, për t'u shprehur me dekret.

Presidenti i Republikës Ilir Meta deklaroi këtë të martë për gazetarët se në lidhje me propozimin e kryeministrit Edi Rama për t'u dekretuar në postin e ministrit për Europën dhe Punët e Jashtme, përgjigja e tij do të vijë në format të qartë, të menduar dhe brenda afateve kushtetuese.