Arbëri

Abdixhiku i përgjigjet Molliqajt

 

Deputeti i LDK-së, Lumir Abdixhiku, i është përgjigjur atij të PSD-së, Dardan Molliqaj, që akuzoi LDK-në se për pak pushtet është në gjendje të pranojë Dialogun dhe PDK-në.

Teksa Molliqaj akuzoi LDK-në se për pushtet ndërron qëndrim, Abdixhiku ka thënë se është PSD-ja ajo që ditën del në konferencë të përbashkët me PDK-në e në mbrëmje akuzon LDK-në për afrim me ta.