Arbëri

Monedhat e huaja e nisin javën me rritje karshi lekut

Monedhat e huaja e nisin javën me rritje karshi lekut

Ne tregun valutor vendas monedhat e huaja po marrin veten kundrejt monedhës vendase lekë. Euro, Dollari dhe Paundi e kanë nisur javën me rritje.

Përkatësisht euro blihet me 125.35 lekë dhe shitet me 125.75 lekë; Dollari amerikan blihet me 109.15 lekë dhe shitet me 109.60 lekë dhe paundi britanik blihet me 139.95 lekë dhe shitet me 140.75 lekë.