Arbëri

Lekaj: Rrugët janë të pastruara

Lekaj: Rrugët janë të pastruara
Foto: Ilustrim

Ministri i Infrastrukturës, Pal Lekaj, ka njoftuar se rrugët janë të pastruara dhe ekipet po e monitorojnë situatën nga afër në të gjitha pjesët që janë nën përkujdesje të ministrisë që drejton.

Lekaj ka bërë edhe një apel te ngasësit e automjeteve që mos të dalin pa pajisjet dimërore, por gjithashtu ka kërkuar të kenë kujdes me shpejtësinë.