Arbëri

Haradinaj viziton Lushtakun e Mustafën para se të nisen për Hagë

Haradinaj viziton Lushtakun e Mustafën para se të nisen për Hagë

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, ka vizituar dy komandantët e UÇK-së, Sami Lushtakun e Rrustem Mustafën, pak para nisjes për në Hagë ku pritet të merren në pyetje nga Gjykata Speciale.

Në një postim në Facebook, Haradinaj ka thënë se lufta e UÇK-së do të dëshmohet gjithnjë se ishte e pastër dhe e shenjtë.