Arbëri

“Kosova e Re” kurrkah, Qeveria themelon ndërmarrjen që do ta blejë energjinë e prodhuar nga ajo

Ende pa u sqaruar shumë gjëra për të ardhmen e termocentralit “Kosova e Re”, ekzekutivi i vendit është ngutur ta themelojë Ndërmarrjen e Re Energjetike të Kosovës.

Kjo ndërmarrje do të merret me blerjen e energjisë që do të prodhojë termocentrali dhe të njëjtën do t’ua shesë operatorëve të shpërndarjes.