Arbëri

Këshilli i Prindërve të Kosovës me rol vendimmarrës në shkolla

Këshilli i Prindërve të Kosovës me rol vendimmarrës në shkolla

Këshilli i Prindërve të Kosovës, përveç rolit vëzhgues, prej këtij viti do të kenë edhe rol vendimmarrës në shkolla, duke përfshirë këtu përzgjedhjen e drejtorëve dhe mësimdhënësve.

Lajmin e ka për të ditur për KosovaPress vetë ministri Bytyqi, pas takimit të rregullt që ka mbajtur me përfaqësues të KPK-së.