Arbëri

Kompanitë e basteve transferohen nga Shqipëria në Kosovë

Foto: Ilustrim
 

Të gjitha kazinotë elektronike, bastoret sportive, si dhe çdo aktivitet tjetër i ngjashëm, kanë pushuar së funksionuari që prej 1 janarit të këtij viti në Shqipëri. Kazinotë elektronike, ashtu siç parashikon ligji aktual në Shqipëri, do të zhvendosen në hotelet me 5 yje.

Por shumë prej këtyre kompanive që më parë operonin në Shqipëri kanë transferuar aktivitetin e tyre në Kosovë. Madje dy prej tyre të verifikuara deri tani vazhdojnë të jenë aktive “online” edhe në Shqipëri, e kur klikohen të transferojnë automatikisht në faqet e tyre në Kosovë, ku edhe operojnë, shkruan sot “Koha Ditore”.