Arbëri

Hungaria ofron 50 bursa studimi për kosovarët

 

Ambasada hungareze në Prishtinë ka njoftuar studentët dhe të interesuarit se ka filluar periudha e aplikimit për programin e bursave Stipendium Hungaricum për vitin akademik 2019/2020.

50 bursa janë në dispozicion për studentët e Kosovës –në programet Bachelor, Master dhe PhD.