Arbëri

Tri hidhërimet e Serbisë ndaj Malit të Zi për Kosovën

Tri hidhërimet e Serbisë ndaj Malit të Zi për Kosovën

Ministri serb i Punëve Jashtme Ivica Daçiq, në një intervistë për gazetën malazeze vijesti ka përmendur arsyet e hidhërimeve që Serbia vazhdon t’i mbajë ndaj Malit të Zi për shkak të qëndrimeve të këtij shteti ndaj Kosovës .

“Nuk mund të bëhemi budallenj e të mos konstatojmë se pozicionet e larguara të Serbisë me Malin e Zi kanë ndodhur për shkak të njohjes që Mali i Zi i ka bërë Kosovës dhe për shkak të përkrahjes së vazhdueshme të Podgoricës për Kosovën në organizata ndërkombëtare”, ka thënë Daçiq, transmeton Koha.net