Arbëri

Kosova i gëzohet emërimit të Engelit në krye të Komitetit për Marrëdhënie me Jashtë

Kosova i gëzohet emërimit të Engelit në krye të Komitetit për Marrëdhënie me Jashtë
Foto: Koha

Ligjvënësi Eliot Engel, është zgjedhur kryetar i Komitetit për Marrëdhënie me Jashtë, dhe ka thënë se është i vendosur që t’i përmbush të gjitha përgjegjësitë.

“Jam i nderuar që kolegët e mi, unanimisht më zgjodhën kryetar të Komitetit për Marrëdhënie me Jashtë. Kongresi do të luajë një rol të rëndësishëm në politikën e jashtme, dhe unë, jam i vendosur t’u siguroj se ne do t’i përmbushim ato përgjegjësi”, ka shkruar Engel në Twitter, transmeton Koha.net.