Arbëri

Wielandi porosit të mos harrohet e kaluara e shqiptarëve të Kosovës

Wielandi porosit të mos harrohet e kaluara e shqiptarëve të Kosovës

Zëvendëspresidenti i Parlamentit Evropian, Rainer Wieland, sot ka vizituar Komunën e Drenasit, ku u ndal në xhaminë e fshatit Zabel i Ulët, me ç’rast u prit nga imami Valon Bequku dhe kryetari i komunës Ramiz Lladrovci.

Imami i xhamisë Bequku, i cili është edhe kryetar i Këshillit të Bashkësisë Islame në Drenas, ka njoftuar Wieland për tolerancën fetare në këtë fshat dhe në Drenas.