Arbëri

Mustafa: Në vend se të rritet punësimi, po rritet numri i atyre që marrin ndihma

Mustafa: Në vend se të rritet punësimi, po rritet numri i atyre që marrin ndihma
 

Kryetari i LDK-së, Isa Mustafa, ka thënë se në Kosovë më shumë po rritet numri i atyre që marrin ndihma nga qeveria se i atyre që punësohen.

Në një status në Facebook, Mustafa ka thënë se papunësia mbetet problemi më i madh në Kosovë dhe me papunësinë lidhet edhe luftimi i krimit e korrupsionit.