Arbëri

Haradinaj apelon të mos festohet me armë – vjet propozonte që kjo dukuri të legalizohej

Haradinaj apelon të mos festohet me armë – vjet propozonte që kjo dukuri të legalizohej
 

Ndërkohë që na ndajnë dhe disa orë para festës së ndërrimit të motmotit, kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj ka dalë me një apel për të gjithë qytetarët e vendit.

Ai gjatë një vizite që pati sot në Policinë e Kosovës, ka kërkuar nga qytetarët që të mos gjuajnë me armë zjarri gjatë festës së Vitit të Ri, në mënyrë që të mos vijë deri te më e keqja.