Arbëri

Adem Hoxha ia pamundësoi Listës Serbe ta kontestojë FSK-në në Kushtetuese

 

Lista Serbe është dorëzuar përballë Ushtrisë së Kosovës. Ajo nuk ka mundur ta përdorte “armën” e fundit që pretendonte se e kishte në dispozicion, për ta zvarritur procesin e avancimit të mandatit dhe misionit të Forcës së Sigurisë (FSK).

Presidenti Hashim Thaçi ka dekretuar të premten të tria ligjet e miratuara këtë muaj në Kuvend, pasi paraprakisht është konsumuar koha prej tetë ditësh, brenda së cilës deputetët kanë mundur ta kontestonin kushtetutshmërinë e këtyre dokumenteve.