Arbëri

Deklarata e BE-së ndaj Qeverisë së Kosovës për masat shtesë të brendeve ndërkombëtare

Deklarata e BE-së ndaj Qeverisë së Kosovës për masat shtesë të brendeve ndërkombëtare
 

Zyra e BE-së, Përfaqësuesja e Lartë për Politikë të Jashtme, Federica Mogherini dhe Shefat e Misioneve të BE-së në Kosovë, kanë lëshuar një deklaratë të re në lidhje me vendimin që mori dje Qeveria e Kosovës, për masat shtesë edhe ndaj brendeve ndërkombëtare me seli në Serbi.

Në këtë deklaratë, ata i kërkojnë Qeverisë së Kosovës të rishqyrton këtë vendim për taksën.