Kaloni Festat e fundvitit, me KUGO TV, Falas nga Kujtesa ! Artikulli i Sponsorizuar

Kaloni Festat e fundvitit, me KUGO TV, Falas nga Kujtesa !

28 December 2018 10:57

Dhurata e këtij viti për të gjithë abonuesit e Kujtesa ishte KUGO TV, platforma më e re me përmbajtje VoD, mirëpo ajo nga 30 Dhjetor deri më 3 Janar do të dhurohet FALAS për të gjithë abonuesit e Kujtesa; të cilët do kenë mundësinë të kënaqen duke shikuar KUGO TV për 5 ditë rresht.

Të gjithë klientët e Kujtesa, do të pranojnë SMS me udhëzime se si të shkarkojnë aplikacionin duke ju gjeneruar automatikisht një user dhe fjalëkalim, me të cilin mund ti qasen lehtësisht platformës KUGO.

KUGO TV, përmbanë gjithë platformën e kanaleve televizive të Kujtesa (të cilat transmetohen në TV), të gjitha ligat ekskluzive të Sportit që transmetohen vetëm në Kujtesa dhe mbi të gjitha në Video Klubin e KUGO, mund të gjeni librarinë e pafund të filmave, serialeve, dokumentarëve, filmave të animuar për fëmijë, koncerteve me muzikë live e përmbajtje tjera të ndryshme.

Ajo që e bën KUGO-n më të veçantë është se një klient mund ta shikoj dhe të ketë qasje në të jo vetem me internet të KUJTESA po kudo që ndodhet, në cfarëdo rrjeti.

Ndërsa, për të pasur qasje në KUGO TV pas 3 Janarit, duhet të vizitohet Kujtesa, të jeni klient i njërës nga PAKOT RAKETA, e cila e përmbanë në vete KUGO-në si produkt; dhe në moment që mirret pako, klientit i gjenerohet një username dhe një password, në të cilin do të kenë qasje.

KUGO është aplikacion i cili mund të shkarkohet pa pagesë në Googleplay (për përdoruesit e pajisjeve Android), aplikacioni është I qasshem për telefona mobil dhe tablet, dhe së shpejti do të njoftoheni se kur aplikacioni do të jetë I qasshëm edhe për përdoruesit e pajisjeve iOS, iPhone dhe iPad nëpërmjet APPSTORE.

KUGO TV, një Klik afër magjisë !

(Artikulli i Sponsorizuar nga Kujtesa)

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

gashi28/02/2019 13:44

si mund te kyqem ne kugo tv

Galip Nobirda04/01/2019 14:04

Si mund te kyqna ne KUGO TV

Shto koment

Të ngjashme