Arbëri

Imeri: Ky ishte viti rekord i të gjitha aktiviteteve në ATK

 

Drejtori i ATK-së, Sakip Imeri tha se viti 2018 në Administratën Tatimore të Kosovës ka qenë shumë pozitiv.

Imeri në Express Intervistën në KTV, tha se sivjet në buxhet në të hyra janë 6.6 milionë euro më shumë në plane, dhe tha se janë më mirë se vitin e kaluar për 10 për qind.