Arbëri

Të gjitha që ndodhën rreth takimit të krerëve shtetërorë dhe Ekipit negociues

Foto: Driton Paqarada
 

Bashkëkryesuesit e ekipit shtetëror për dialogun me Serbinë, Fatmir Limaj dhe Shpend Ahmeti, më 8 janar do të takohen në Bruksel me ndërmjetësuesen e këtij procesi, Federica Mogherinin, raporton KTV.

Ekipi negociues pritet t’i informojë zyrtarët e BE-së, për ecurinë e dialogut dhe për platformën e Kosovës për këtë proces.